Hedef 58

Hedef Projesi kapsamında okulumuzda yapılan etkinlikler

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında öğrenci gelişimi ve rehberlik alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında Sosyal Görünürlük alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında yarışmalar alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında akademik durum alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında öğretmen gelişimi alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında öğrenci gelişimi ve rehberlik alanında yapılan çalışmalarımız.

Ock

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #Hedef projesi etkinliği kapsamında #sultanşehirokuyor etkinliğini tüm sınıflarımızda gerçekleştiriyoruz.